Udlejning af kajak nær Kerteminde

Rødkærgård har udlejning af to kajakker som kan sejles af begyndere. Det er fladbundede, stabile kajakker vi lejer ud på dagsbasis.

Vi lejer kajakkerne ud fra midt april til oktober.

Så har I lyst til at nyde og se området fra vandet, er det en sjov oplevelse i en kajak. Vi har 200 meter til fjorden fra gården. Kajakkerne køres på kajakvogne til vandet. Vanddybden i store dele af fjorden er ganske lav. Det betyder, det er relativt nemt at komme ombord i, og ud af kajakken igen. Kajakkerne er synkefri og har plads til lidt bagage.

De fladbundede kajakker er velegnede til begyndere og kan også give en god oplevelse til den mere øvede.

Det praktiske omkring udlejning

Vi har redningsveste og pagajer der følger med lejen. Vi har visse sikkerhedsbetingelser, og der skal skrives under på en lejekontrakt.

Kajakkerne skal sættes i vandet fra stranden ved Rødkærgård og skal blive i fjorden.

Al sejlads er på eget ansvar. Er der for meget vind forbeholder vi os ret til at aflyse en booking. Det skal gerne være en god og sikker oplevelse.

Kajakferie

Er du på kajakferie Fyn rundt eller på vandet ved de østfynske kyster, kan vi som overnatningssted fra vandet nås ca. 3 km inde i Kerteminde Fjord. Ca. 200 m længere inde end Ladbyskibet på den modsatte side. Se vores værelser og ferieboliger. Din kajak kan opbevares under tag i vores lade om natten, eller hvis du skal på eventyr på landjorden.

 

 

Udlejning af kajakker i Kerteminde

Fjorden er ideel til en rolig tur på vandet. Vikingemuseet Ladby kan besøges via vandsiden. Ankom som vikingerne gjorde. Det er ca. 200 meter i kajak fra Rødkærgård.

Priser

Per dag: DKK  200,00 pr. kajak.

Prisen er inklusiv lån af håndklæde og vandtæt taske.