Feriehus Nord

Veludstyret fritliggende feriehus af høj standard, med stor syd-vestvendt terrasse og flot udsigt over Kerteminde Fjord.

Der er køkken i forbindelse med stue, hvor der er opvasker, ovn, microovn, komfur og køl/frys. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen, hvor der er TV og radio. Der er gratis trådløst internet. Der er plads til fire personer i huset. Soveværelset har 2 enkelte senge. I stuen er der en sovesofa, som udslået er 140 cm bred. Badeværelset har bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Terrassen er møbleret med fire stole, bord og en liggestol.

Der er rig mulighed for afslapning i fredelige omgivelser. Der er kun 200 meter til fjorden, hvor det en skønt at drikke den medbragte kaffe til lyden af vandet og fjordens fugle. Vandet er meget rent, så det er fint at svømme i, eller forsøge sig med fiskestang. Vi lejer kajakker ud, hvilket giver mulighed for at se vores område fra vandsiden.

Der er mulighed for at have sin hund med i huset. Der er et tillæg pr. hund.

Feriehusets historie

Huset var oprindeligt et grisehus fra dengang Pias bedsteforældre drev landbrug på gården. Og går også internt under det navn. Huset er nybygget, men står stadig på de oprindelige syldsten. Huset har nøjagtig samme størrelse, som det oprindelige. Nu er der ikke længere grise i huset. Nu er det vores gæster, der nyder godt af feriehusets dejlige beliggenhed.

 

 

Terrassen ved Feriehus Nord

Priser

Pr. nat: DKK 795,00 / pr. uge: DKK 4770

Prisen er inklusiv sengelinned og håndklæder.

Morgenmad kan tilkøbes i spisesalen. DKK 75,00 for voksne og DKK 50,00 for børn op til 12 år.