Vi er et familiedrevet overnatningssted

Her er tre generationer af familien repræsenteret. Alle deltager og bidrager til stedets drift på den ene eller den anden måde.

Pia og Peder – og Co.

I vil møde os, Pia og Peder og et af vores tre børn Jens, Magnus og Anders. Kun Anders er nu hjemmeboende. Vi bor i gårdens stuehus. Det er Pias forældre Bertha og Niels, som fra 1993-2014, har ombygget og drevet Rødkærgård som overnatningssted. Bertha kommer her af og til. Niels mistede vi desværre i 2023.

Pia huserer gerne på kontoret, i haven, i køkkenet og hvor der ellers er brug for det. Peder sørger for at vores dyr har det godt, at havens planter og plæner bliver passet og det er ham der kan fixe det meste, hvis noget trænger til en kærlig hånd. Peder arbejder odgså ude med sit eget firma Rødkærgård Service.

Når vi har ønsket at overtage Rødkærgård, er det fordi vi synes det er et rigtig skønt sted. For Pia fuld af minder, og et sted hvor vi føler os hjemme. Og at det kan drives  med familien er dejligt.

Den fred, ro og dejlige stemning vi synes her er, deler vi gerne med vores gæster. Generationsskiftet var der tænkt på og talt om i mange år. Siden 2014 har vi været her og nyder de de mange møder, snakke, og gensyn, vi har med vores gæster.

Vores vision

Vores vision er, at vores gæster kører herfra med en god oplevelse. Det er uanset om man kommer blot for at overnatte, eller ønsker at kombinere behovet for en seng og bo naturskønt i autentisk land- og gårdmiljø. Vi ønsker en afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne.

Vi ønsker desuden at vores gæster husker tilbage på Kerteminde, omegn og og Fyn som et sted, hvor de fik lidt mere med sig hjem, end de havde regnet med.

Pia og Peder

Velkommen til Rødkærgård

– et familiedrevet overnatningsted

30 års jubilæum

23. juli 2023 havde vi 30 års jubilæum som Bed & Breakfast.

I juli 1993 startede Bertha og Niels Rødkærgård B&B. Det fejrede vi bl.a. sammen med alle vores gæster til en fælles morgenmad med lokal fynsk brunsviger. Fyens Stifttidende var forbi og skrev en fin artikel om os. Se artiklen De ældste stamgæster er kommet her i 27 år