Autocamperplads med fred og ro

Her på Rødkærgård er der etableret en autocamperplads til tre autocampere. Pladserne er placeret syd for den ene længe med et skønt udsyn over Kerteminde fjord og de omkringliggende marker.

Eltilslutning til hver autocamperplads

Vi tilbyder el til hver plads og mulighed for drikkevand. Toilet kan benyttes i vores spisesal ml. kl. 10-22.

Dvs. autocampere/campingbusser uden toilet henvises til andre pladser, som tilbyder toilet hele døgnet.

Morgenmad med hjemmebagt brød

Der kan købes morgenmad, anrettet som buffet i spisesalen, sammen med gårdens øvrige gæster. Se mere om morgenmaden under værelser. Der serveres dagligt morgenmad fra kl. 8 til 9.30 –  eller efter aftale.

Badning, kajaksejlads og fiskeri.

Tæt på autocamperpladsen er der en kort sti ned til vandet. Her kan man bade i det klare rene vand. Det er oftest lidt varmere inde i fjorden end ude ved Storebælt.

Fjorden er også et rigtigt godt sted at sejle kajak. Det stille og rolige vand i fjorden gør det mere trygt, hvis det er første gang du skal prøve kajak. Rødkærgård har 2 kajakker som kan lejes af vores gæster.

Der er desuden gode muligheder for at fiske i fjorden. Det kræver blot fisketegn. Se vores side om lystfiskeri.

Tæt på Kerteminde

Rødkærgård ligger ca. 3 km fra Kerteminde by. Vi låner cykler ud , hvis I har lyst til at se byen eller området på cykel. Så kan autocamperen blive stående, hvis I ikke har egne cykler med. Udlåning er efter ‘Først til mølle..’-princippet.

Hunde

Hunde må gerne komme med. De SKAL dog være i snor hele tiden og der SKAL benyttes hundeposer, for at de er velkomne. Vi har katte og ind i mellem høns i det fri. Desuden kan her være gæster, som ikke er trygge ved hunde.

Rolig og uforstyrret plads til din autocamper

Morgenbrød bragt til døren

Når du overnatter på Rødkærgård kan du bestille hjemmebagt morgenbrød. Brødet kan efter aftale afhentes i spisesalen, friske og lune.

Priser autocamperplads

Pr. nat: DKK 100,00
Pr. uge: DKK 600,00

Pr. døgn el-tilslutning 220V: DKK 25,00