Autocamperplads med fred og ro

Her på Rødkærgård er der etableret en autocamperplads. Pladsen er placeret syd for den ene længe med et skønt udsyn over Kerteminde fjord og de omkringliggende marker. Pladsen er kun for autocampere med eget toilet.

Vi har åbent for autocampere fra april til oktober, eller efter aftale.

Dagen før ønsket ankomstdag er det muligt at kontakte os for reservation af plads. Ellers kan man også komme forbi på dagen og spørge om der er en ledig plads – det er der som regel.

 

Vi tilbyder

  • Strøm, 30 kr per døgn
  • Adgang til Wifi
  • Mulighed for drikkevand
  • Adgang til toilet fra kl. 7 – 8 og  kl. 10 – 22, når vi er hjemme. Toilettet er lukket under morgenmadsservering, da der er gennemgang, samt om natten.

Dvs. autocampere/campingbusser uden toilet henvises til andre pladser i området, som tilbyder toilet hele døgnet. Vi tilbyder ikke bad eller køkkenfaciliteter.

Morgenmad med hjemmebagt brød

Der kan købes morgenmad, anrettet som buffet i spisesalen, sammen med gårdens øvrige gæster. Se mere om morgenmaden under værelser. Der serveres de fleste dage morgenmad fra kl. 8 til 9.30 –  eller efter aftale. Der kan være perioder, primært i vinterhalvåret, hvor det ikke er muligt at tilkøbe morgenmad.

Badning, kajaksejlads og fiskeri.

Tæt på autocamperpladsen er der en kort sti ned til vandet. Her kan man bade i det klare rene vand. Det er oftest lidt varmere inde i fjorden end ude ved Storebælt.

Fjorden er også et rigtigt godt sted at sejle kajak. Det stille og rolige vand i fjorden gør det mere trygt, hvis det er første gang du skal prøve kajak. Rødkærgård har 2 kajakker som kan lejes af vores gæster.

Der er desuden gode muligheder for at fiske i fjorden. Det kræver blot fisketegn. Se vores side om lystfiskeri.

Tæt på Kerteminde

Rødkærgård ligger kun ca. 3 km fra Kerteminde by. Hvis I har medbragt jeres cykler og har lyst til at se byen eller området på cykel er det nemt, så kan autocamperen blive stående her.

Hunde

Hunde må gerne komme med. De SKAL dog være i snor hele tiden og der SKAL benyttes hundeposer, for at de er velkomne. Vi har katte og ind i mellem høns i det fri. Desuden kan her være gæster, som ikke er trygge ved hunde.

Autocamperplads med udsigt til solnedgang

Morgenbrød

Når du overnatter på Rødkærgård kan du de fleste dage bestille hjemmebagt morgenbrød. Brødet kan efter aftale afhentes i spisesalen, friske og lune.

Priser autocamperplads

Pr. nat: DKK 100,00

Pr. døgn el-tilslutning 220V: DKK 30,00