Parkering

På Rødkærgård har vi masser af plads til parkering af din bil i fredelige omgivelser.

I vores store lade, som tidligere er blevet brugt til maskiner og kornopbevaring, har vi mange kvadratmeter. Det giver os mulighed for at tilbyde vores gæster parkering af cykler, knallerter, motorcykler, kajakker, veteranbiler og andre mindre køretøjer under lidt mere beskyttede forhold.

Der er dog ingen garanti for at der er plads. Hvis vi ved der er et ønske om indendørs parkering, kan vi bedre organisere det, hvis vi ved besked på forhånd.

Autocamperparkering

Vi har også plads til autocampere. Vi har etableret tre pladser på bagsiden af vores lade med udsigt til fjorden. Vi tager kun i mod autocampere med eget toilet ombord i bilen.

Cykelferie og parkering

Bor du langt væk og gerne vil på cykelferie på Fyn, kan du medbringe din cykel. På siden naviki.org kan man få hjælp til at planlægge en længere tur vha. et kort, der kan zoomes ind og ud på. Bilen kan stå parkeret her i op til en uge. Dette dog kun i forlængelse af overnatning her på Rødkærgård.

Parkering i Kerteminde og Odense

Parkering i Kerteminde er nemt og gratis. Der er dog tidsbegrænsning flere steder.
De fleste parkeringspladser i Odense centrum er betalingspladser.
Vi giver gerne tips til, hvor det er nemt at parkere.

Parkering i gården

Her har vi besøg af norske gæster i veteranbiler.

På tur i el-bil

Kommer du i el-bil har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde opladning. Der findes dog flere forskellige ladestandere i Kerteminde og omegn som kan benyttes. Der er ladestationer nær indkøb, restauranter og i midtbyen. Klik på linket for at se hvor samt se oplysninger om hver enkelt ladestander.