Hund med på ferie

Din hund er velkommen her på Rødkærgård. Det er dog kun i vores to lejligheder samt Feriehus Nord og Feriehus Syd feriehusene, det er muligt. Det er ikke tilladt at have dyr, på vores B&B-værelser.

Snor og hundeposer

  • Hunden skal altid føres i snor på hele vores ejendom, som strækker sig helt ned til fjorden.
  • Der skal altid benyttes hundeposer, på hele vores grund, som I bedes smide i affaldsspanden inde i laden efterfølgende.

Vi har på gården vores tre katte, to shetlandsponyer og vores høns, som ikke er udelt begejstret for den firbenede, men som gerne vil bevæge sig frit rundt. Desuden kan her også være andre gæster, som ikke er trygge ved løse hunde.

Hund på stranden

I sommerhalvåret, fra 1. april til og med 30. september, skal alle hunde være i snor på stranden. Det er for at passe på den vilde natur. Naturstyrelsen har på deres hjemmeside skrevet om gældende regler, når man har sin firbenede ven med i naturen.

 

Gode muligheder for at lufte din hund

Vi har en sti, der går ned til fjorden, som er velegnet til en luftetur.

Der er en flot tur til Over Kærby Bakke, hvor der i klart vejr er en storslået udsigt over Kerteminde Fjord, Odense Fjord og Storebælt med Storebæltsbroen. En tur på ca. 3 km. Vi har også forslag til andre ture i området. Eksempelvis i Lundsgårdskoven, som ligger flot ud til Storebælt.

I Rønninge er der en hundeskov, der kan besøges, hvis din hund skal luftes uden snor. Hundeskoven dér har et godt ry. Det er ca. 20 km herfra. Der findes også et par hundeskove i Odense og på det øvrige Fyn.

 

 

Du må have din hund med på Rødkærgård

Tillæg pr. hund

Første nat 100,00 dkr. 

De følgende nætter koster 50,00 dkr. per nat.

Seng og madskåle til hunden skal selv medbringes.