Ferielejlighed

Dejlige ferielejligheder i den østvendte længe med terrasse ud til det gamle rosenbed i haven. En ferielejlighed består af køkken og stue i ét, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brus, vaskemaskine og tørretumbler. Sofaen i stuen kan omdannes til en soveplads til to personer.

Der er gratis WiFi i lejlighederne. Køkkenet har køleskab, fryser, opvaskemaskine, ovn og komfur.  Køkkenet ligger i forbindelse med stuen, hvor der er TV og radio.

Lejlighederne har hver sin dejlige møblerede træterrasse med morgensol. Her kan man nyde udsigten til kæret, haven og skimte Kerteminde med de røde tage. Eller gå ud og klappe hestene, Martha og Cæsar, der som regel gerne stiller op til en omgang snak og kløen bag ørene. I lejlighederne må man gerne have sin hund med.

Solnedgang over fjorden

Om eftermiddagen og på sommeraftener er der sol på terrassen foran spisesalen, med udsigt til fjorden. Den terasse er for alle vores gæster. Hele haven haven må gerne benyttes. og her er også forskellige pletter med skøn udsigt, hvor en solnedgang kan nydes.

Længens historie

Den ene lejlighed ligger, hvor den tidligere vognport til hestevognen stod, dengang Pias bedsteforældre drev landbruget. I Pias barndom var det dog en Volvo Amazone, der havde sin plads der. Den anden lejlighed ligger, hvor vaskehuset med grukedlen til bl.a. tøjvask befandt sig. I denne længe lå også karlekamre og brændehus.

indgangen til en ferielejlighed i østlængen

Ferielejlighederne i gården har terrasse med morgensol og udsigt til heste og kæret.

Priser

Pr.nat: DKK 775,00 / pr. uge: DKK 4650,00

Ekstra opredning: DKK 100,00

Prisen er inklusiv sengelinned og håndklæder.

Morgenmad kan tilkøbes i spisesalen. DKK 75,00 for voksne og DKK 50,00 for børn op til 12 år.