Sommerhus i fredelige omgivelser

Hus Syd er et sommerhus af høj standard, med stor møbleret syd-vestvendt terrasse og flot udsigt over Kerteminde Fjord.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, ovn, micro-ovn, komfur og køl/frys og ligger i forbindelse med stuen. Stuen har TV og radio og siddepladser ved spisebord og en sofagruppe. Der er gratis trådløst internet. Der er fire sovepladser med mulighed for en ekstra opredning. Der er et soveværelse med dobbeltseng og en hems med to enkeltsenge plus plads til en opredning. Der er et badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler.

Søger du roen og det at være tæt på naturen?

Så vil dette sommerhus være et godt valg. Det er et hus der ligger helt fredeligt, som sidste bygning inden fjorden. Fjorden ligger 200 m fra huset. Vandet er meget rent, så det er oplagt med en dukkert, en kajaktur eller at forsøge at fange en fisk. Der er mulighed for at have sin hund med i huset. Der er et tillæg pr. hund.

Husets historie

Huset er bygget på grunden af et maskinhus, der blev brugt til opbevaring af vogne og maskiner dengang Pia’s bedsteforældre drev landbruget. Beklædningen er af træ og malet gult som det oprindelige maskinhus. Jorden er i dag forpagtet ud til en af naboerne der driver det som en del af et større landbrug.

Feriehus Syd er et lille sommerhus med plads til 4-5 personer

Huset er beregnet til fire personer. Der kan laves en opredning, så der kan være fem personer.

Priser

Pr. nat: DKK 825,00 / pr. uge DKK 4950,00

Prisen er inklusiv sengelinned og håndklæder.

Der kan tilkøbes morgenmad i vores spisesal. DKK 75,00 for voksen og DKK 50,00 for barn op til 12 år.

Opredning til ekstra person i stuen DKK 100,00 per nat.