Sommerhus i fredelige omgivelser, Hus Syd

Hus Syd er et sommerhus af høj standard, med stor møbleret syd-vestvendt terrasse og flot udsigt over Kerteminde Fjord.

Søger du roen og det at være tæt på naturen?

Så vil dette sommerhus være et godt valg. Det er et hus der ligger helt fredeligt, som sidste bygning inden fjorden. Fjorden ligger 200 m fra huset. Vandet er meget rent, så det er oplagt med en dukkert, en kajaktur eller at forsøge at fange en fisk. Der er mulighed for at have sin hund med i huset. Der er et tillæg pr. hund.

Husets historie

Huset er bygget på grunden af et maskinhus, der blev brugt til opbevaring af vogne og maskiner dengang Pia’s bedsteforældre drev landbruget. Beklædningen er af træ og malet gult som det oprindelige maskinhus. Jorden er i dag forpagtet ud til en af naboerne der driver det som en del af et større landbrug.

Udsigten fra stuen i sommerhus
Feriehus Syd er et lille sommerhus med plads til 4-5 personer

Huset er beregnet til fire personer. 

Husets indretning

Husets stue og køkken er i åben forbindelse med hinanden. Stuen har spiseplads og sofagruppe med direkte udsigt til fjorden. Der er fjernsyn i stuen med danske og udenlandske kanaler. Køkkenet er lille, men udstyret med opvaskemaskine, ovn, micro-ovn, komfur og køl/frys. Der er fire sovepladser med mulighed for en ekstra opredning. Der er et soveværelse med dobbeltseng og en hems med to enkeltsenge plus plads til en opredning. I badeværelset er der bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Der er gratis trådløst internet.

Priser

Pr.nat for en-to personer: DKK 825,00 / pr. uge: DKK 4950,00

Pr.nat for tre personer: DKK 875,00 / pr. uge: DKK 5100,00

Pr.nat for fire personer: DKK 925,00 / pr. uge: DKK 5250,00

Prisen er inklusiv sengelinned og håndklæder.

Der kan de fleste tider tilkøbes morgenmad i vores spisesal. DKK 75,00 for voksen og DKK 50,00 for barn op til 12 år.