Værelser med udsigt

Vi har fire dejlige værelser med eget toilet og bad, TV, mørklægningsgardiner og trådløst internet. Værelserne ligger i en vestvendt længe med en fantastisk udsigt over Kerteminde fjord. Værelserne er indrettet med dobbeltseng og et lille bord med to stole.

Værelseslængen er en tidligere stald, hvor der har været heste, køer, grise og halm på loftet. I 2008 gennemgik stalden en større ombygning. Det gamle halmloft over stalden blev til 4 store værelser med udsigt over fjorden fra en fransk altan. Selve stalden blev forvandlet til en stor lys spisesal, hvor der bliver serveret morgenmad.

 

Morgenmad

Morgenmaden er inklusiv i prisen for overnatningen. Vi serverer hjemmebagt brød, ost, marmelade, pålæg samt müsli og havregryn mm.  De blødkogte æg er så vidt muligt fra vores egne høns, og vi har honning på bordet fra egne bier, så langt som høsten rækker. Derudover er der kaffe, te, mælk og juice. Vi lægger vægt på økologi, bæredygtighed og nærhed.

På værelsesgangen er der et køleskab med en hylde til hver værelse. I spisesalen er der mulighed for at varme mad. Her er en microovn samt en elkoger til the eller kaffe. Det er også her vores Honestybar er at finde.

 

Fra værelserne kan du se solen gå ned

Foran spisesalen mod fjorden er der en fælles terrasse, hvor solnedgangen over Munkebo bakke kan nydes. Måske med et glas kold hvidvin eller en øl fra Honestybaren. Der er altid åbent for høflig selvbetjening.

 

Vi har masser af plads til parkering.

Hos os er der plads til at parkere alle biler. Kommer I med både- eller hestetrailer, har vi også plads til det. Ankommer I på cykel, knallert, motorcykel eller i veteranbil, vil det sandsynligvis være muligt at parkere indendørs i den store lade.

Dobbeltseng i alle værelser

Hund med på ferie

Rejser du sammen med din hund kan vi anbefale vores feriehuse eller lejligheder, hvor de er meget velkomne. Vi tillader ikke hunde på værelserne.

 

Priser

Værelset koster 695,00 kr per nat for to personer.

For en person koster værelset 600,00 kr. per nat. Efter 16. august 2020 er prisen for en person 525,00 kr.

Ekstra opredning per nat: Voksen 175,00 kr., barn op til 12 år 150,00 kr.

Priserne er inklusiv sengelinned, håndklæder og morgenmad.

 

Ring på tlf. 6128 0714 eller send os en mail

– hvis du vil reservere et værelse eller bare har et spørgsmål.