Gratis lån af cykel

Vi har gratis lån af cykel på Rødkærgård. Vi har en række ældre funktionsdygtige cykler som gratis kan lånes af vores gæster. Det er først til mølle-princippet der gælder, når man er her.  Vi har kun cykler til voksne. Vi ligger 3 km fra Kerteminde centrum. Det er ca. 10 min. på cykel.

Tanken fra start med de gratis cykler var, at vores gæster, der gerne ville spise i Kerteminde der ved havde mulighed for at nyde et glas vin eller en øl. Vi anviser gerne alternative smukke og hyggelige ruter, der giver en anden oplevelse end hvis, man kører i bil. Det er en super oplevelse på en sommeraften. Det kan også være dejligt at slippe for at skulle finde en parkeringsplads.

Genbrugscykler

Hvad cyklerne ikke har i komfort og skønhed, har de i enkelhed og potentiel god oplevelse. Cyklerne er genbrugscykler. Udlån af cykler understøtter vores ønske om bæredygtighed og hensyn til miljøet. Vi nyder selv at tage cyklen til Kerteminde, trille langsomt igennem Lundsgårdskoven eller cykle et smut til en af Kertemindes sandstrande, bade og spise en is. Der er i Kerteminde områder, der bedst kan opleves til fods eller på cykel. Et nyere rekreativt naturområde, Sybergland, kan også anbefales til en cykeltur.