Festlokale

Har du brug for et festlokale til at holde konfirmation, reception, møde eller et personalearrangement, så lejer vi vores spisesal ud i dagtimerne, indtil kl. 22. Lokalet er lyst og indbydende med flot udsigt over Kerteminde Fjord.

Omgivelserne

I direkte forbindelse med spisesalen er der en stor møbleret terrasse, der vender ud mod de åbne marker og Kerteminde Fjord. Der er en stor plæne, hvor der er mulighed for at børn og andre legeglade sjæle kan lege. I forbindelse med plænen er der en lille sti, der fører ned til fjorden, hvis der skal strækkes ben.

Det praktiske

Lokalet fungerer som et forsamlingshus, hvor alt maden skal komme ude-/hjemmefra, da vi ikke har køkkenfaciliteter til at tilberede mad i større mængder. Der kan dog varmes evt. sovs, brød mm.

Alt drikkelse, kaffe og te mm. plus evt. emballage til overskydende mad skal medbringes. Lys, lysestager, duge, servietter og blomster ligeså. Evt. AV-udstyr skal ligeledes medbringes. Der er trådløst internet.

Vi har plads til max. 40 personer og service til alle. Vi er gerne behjælpelige med bordopstilling og vil gøre vores til at jeres arrangement lykkes. Det er muligt i dagene inden festen at sætte drikkelse mv. af her, ligesom at vi kan opbevare evt. service oa. nogle dage frem.

Vi går op i miljøet og sorterer affald så godt vi kan. Dvs. alt affald skal sorteres og smides i de rigtige sække/beholdere i vores lade. Vi sørger for bortskaffelse heraf. Hvis ikke der sorteres, skal affaldet selv bortskaffes. Lokalet skal efterlades opryddet. Alt skal være vasket op. Vi sørger for den endelige rengøring.

Parkeringspladser har vi masser af.

Pris

Det koster 3500 kr. at leje vores lokale. For det beløb får man, ud over de gode rammer; viskestykker, håndklæder, karklude, opvasketabs, kaffefiltre, toiletpapir mm. Der forefindes køleskabe, lille fryser, opvaskemaskine og stor kaffemaskine.

Der er ingen tillæg. Det eneste der kan koste ekstra er, hvis der er noget der går i stykker. Det gælder for service og det gælder for større ting. Service erstattes med 20 kr. pr. del og andre ting vil være til dagspris.

 

Festlokale klar til konfirmation

Ring på tlf. 6128 0714, eller skriv for en aftale om at se lokalet, og få en snak om mulighederne.

Priser

Fra kl. 10-22, 12 timer: 3500 kr.

Betaling skal ske inden festen.

Kort arrangement: spørg om pris.