Attraktioner i Kerteminde

Der er flere attraktioner i Kerteminde som er værd at besøge, og som hver i sær kan give en oplevelse af området.

Områdets og Fyns berømte fuglemaler. Museet er Johannes Larsens hjem, meget hyggeligt, autentisk og interessant.

Ladbyskibet ligger i luftlinie henover fjorden blot 950 m fra Rødkærgård. Det er et interessant moderne museum om områdets vikinger. Der har ret sikkert også boet vikinger på Rødkærgårds jorder.

Museet hvor man kan blive klogere på hvad der sker under havets overflade.

Museum om Kerteminde omkring år 1900

Toppen af Hindsholm med en atypisk natur med spor fra istiden. ca. 20 km herfra. Fyns Hoved kan nemt nåes i bil, men er også en frisk cykeltur. Tjek linket til naturstyrelsen.

Golfbanen ligger ganske kort afstand i bil fra Rødkærgård. Banearkitekten bag er amerikanske Nicklaus Design. Banen har været seks år undervejs, dels på grund af uforudsete udfordringer, men ikke mindst på grund af en ambition om at banen skulle være perfekt til åbningen.

Kertemindes kendte top-restaurant. Gourmetmad i afslappet atmosfære på havnen. Andre gode spisesteder i og omkring Kerteminde og i Munkebo kan ses her via VisitKerteminde.

 

Fyn

De fynske attraktioner er 16 større attraktioner og museer på Fyn. Herunder HC Andersens hus og nogle af de ovennævnte.

 

Der er langt flere spændende attraktioner i Odense og resten af Fyn end nævnt her. Tjek VisitOdense

Vi ligger ca. 20-30 minutters kørsel fra Odense, alt efter hvor i Odense du skal hen. Det meste af Fyn kan nåes inden for en times kørsel i bil.

Ladbydragen på Fjorden er blandt de mange attraktioner i kerteminde

Fra Rødkærgård kan Ladbydragen jævnligt, hen over sommeren, ses sejle på fjorden. Ladbydragen er en kopi af det udgravede vikingeskib i Ladby, som ligger på den modsatte side af fjorden.

Som en ny tradition vil skibet blive søsat Store Bededagsaften hvert år.